компания за подбор на персонал София

В Ей Ти Ейч Ар, ние разбираме, че ключът към успеха е в изграждането на силен екип. Затова сме тук, за да ви помогнем да намерите най-талантливите и мотивирани служители за вашия бизнес като ще помогнем в подбор на персонал в България.

подбор на персонал в България

Предлагаме широк спектър от услуги за подбор на персонал в България, съобразени с вашите нужди:

 • Директен подбор на персонал: Намираме най-подходящите кандидати за вашите отворени позиции, спестявайки ви време и усилия.
 • Вкарване на работници от трети страни: Осигуряваме квалифицирани работници от други страни, за да запълним недостига на работна ръка във вашия бранш.
 • Персонал под наем: Предлагаме гъвкави решения за временен персонал, за да отговорим на сезонните и пикови нужди на вашия бизнес.

Ето защо Ей Ти Ейч Ар е вашият предпочитан партньор за подбор на персонал:

 • Богат опит: Разполагаме с дългогодишен опит в бранша и познаваме отлично българския пазар на труда.
 • Експертен подход: Нашите екипи от HR специалисти са висококвалифицирани и се грижат за всеки детайл от процеса на подбор.
 • Широка мрежа от контакти: Поддържаме тесни връзки с университети, професионални организации и агенции за подбор на персонал, за да ви осигурим най-широк кръг от кандидати.
 • Персонализирани решения: Разбираме, че всеки бизнес е различен, затова предлагаме персонализирани услуги, съобразени с вашите специфични нужди.

Свържете се с нас още днес, за да ви помогнем да изградите екипа на мечтите си!

Ей Ти Ейч Ар – Вашият верен партньор в света на подбора на персонал!

За да научите повече за нашите услуги, посетете нашия уебсайт: https://athr.bg/service

Вижте и специализираният ни сайт за внос на персонал от трети страни – https://tretistrani.com

Не се колебайте да се свържете с нас:

 • Телефон: 0894085149
 • Имейл: office@athr.bg  hr company in bulgaria hr in bulgaria hr in Sofia hr компания human resources company in Bulgaria директен подбор ей ти ейч ар наемане на работници от трета страна наемане на хора от трети страни персонал под наем подбор на персонал подбор на персонал в България работници от трети страни рекрутър хора от трети страни

  Ние сме лицензирана компания за подбор на персонал с лиценз номер 3341/22г и 3471/23г. Ние сме фирма за подбор на персонал, временна заетост, персонал под наем.
  В athr са събрани опитни, амбициозни и креативни професионалисти, с подход към хората и нуждите на нашите партньори. Компанията постига високи резултати, използвайки методи, доказани във времето, а също така и иновативни подходи при подбора на персонал.

  Call Now Button