Оценка и развитие на човешки ресурси

Оценка и развитие на човешки ресурси

Привличането на таланти е само част от управлението за успешен бизнес. В постоянно променящата се работна среда и нарастваща конкуренция между работодатели, развитието и дългосрочното ангажиране на служителите придобива все по-голямо значение за компаниите.

В athr. предлагаме палитра от разнообразни методи за комплексен анализ на екипната динамика, уменията и личностните характеристики на служители, прогнозиране на успеха им на дадена позиция и определяне на лидерския им потенциал с международни инструменти и методологии. В комбинация с геймифицирани формати за обучение ви предлагаме иновативни възможности за развитие, мотивация и ангажиране на служителите с фокус върху ключови умения като лидерство, преговори, управление на времето, обслужване на клиенти, киберсигурност и други.

Нашите консултанти ще ви помогнат да опознаете екипите си по един нов начин и да правите ефективни стратегически инвестиции в развитието на човешкия капитал и работодателска марка.

Защото мотивираните хора и екипи изграждат успешните компании.

Ние сме лицензирана компания за подбор на персонал с лиценз номер 3341/22г и 3471/23г. Ние сме фирма за подбор на персонал, временна заетост, персонал под наем.
В athr са събрани опитни, амбициозни и креативни професионалисти, с подход към хората и нуждите на нашите партньори. Компанията постига високи резултати, използвайки методи, доказани във времето, а също така и иновативни подходи при подбора на персонал.

Call Now Button