Наемане на работници от трети страни

Ние сме водеща фирма за подбор на персонал с услугата „вкарване на хора от трети страни“ за бизнеса. Пълно съдействие при вкарването на хора от трети страни като Киргизстан, Таджикистан, Армения, Непал, Шри Ланка…

Подбор на персонал и Ръководни кадри

Успехът на бизнеса зависи от таланта, а най-голямо предимство носи привличането на най-подходящите хора.

Оценка и развитие на човешки ресурси

В постоянно променящата се работна среда и нарастваща конкуренция между работодатели, развитието и дългосрочното ангажиране на служителите придобива все по-голямо значение за компаниите.

Лизинг на персонал, аутсорсинг на услуги и ТРЗ администриране

За да се справят в динамиката на пазара, компаниите се нуждаят от качествен и надежден HR партньор, на когото да могат да доверят своите нужди.

Проучвания, консултиране и аутплейсмънт

Предоставяме ви комбинацията от бизнес информация, официални статистически данни, обратната връзка от кандидати за работа и служители, както и от компаниите във вашия сектор.

Ние сме лицензирана компания за подбор на персонал с лиценз номер 3341/22г и 3471/23г. Ние сме фирма за подбор на персонал, временна заетост, персонал под наем.
В athr са събрани опитни, амбициозни и креативни професионалисти, с подход към хората и нуждите на нашите партньори. Компанията постига високи резултати, използвайки методи, доказани във времето, а също така и иновативни подходи при подбора на персонал.

Call Now Button