Проучвания, консултации и услуги за аутплейсмънт

Проучвания, консултиране и аутплейсмънт

Често компаниите имат нужда от информация за пазара на труда и/или експертно мнение по въпроси, свързани със служителите и заетостта, така че да адаптират стратегиите си за развитие и да са в крак с последните тенденции на пазара.

Независимо дали навлизате на българския пазар, развивате вече съществуваща дейност или планирате други стратегически ходове  – athr. ще предостави актуални данни, новини и информация за пазара на труда.

Предоставяме ви комбинацията от бизнес информация, официални статистически данни, обратната връзка от кандидати за работа и служители, както и от компаниите във вашия сектор. Нашите консултанти ще ви дадат цялостен поглед над пазара, ще ви съдействат в планирането и прилагането на стратегии за развитие на вашия човешкия капитал.

Ние сме лицензирана компания за подбор на персонал с лиценз номер 3341/22г и 3471/23г. Ние сме фирма за подбор на персонал, временна заетост, персонал под наем.
В athr са събрани опитни, амбициозни и креативни професионалисти, с подход към хората и нуждите на нашите партньори. Компанията постига високи резултати, използвайки методи, доказани във времето, а също така и иновативни подходи при подбора на персонал.

Call Now Button